Ab’s Cookery

Catering

Maak van iedere gelegenheid een smaakvol evenement

Culinaire catering

Onbezorgd en puur genieten

In een ontspannen sfeer genieten van lekker eten, passende dranken én het gezelschap… daar gaat het om bij kwaliteitscatering. Van luxe hapjes aan huis tot een walking dinner op een speciale locatie. Laat je verwennen, beleef een culinaire middag of avond en ontdek de kracht van verfijnde kookkunst. Beleef een feest voor de smaak. 

Met mijn cateringbedrijf Ab’s Cookery maak ik het verschil door ieder evenement als een op zichzelf staande gelegenheid te benaderen. Als kwaliteitscateraar serveren we precies dát, waar de gelegenheid om vraagt. 

Hoe wij werken

Full service cateren

Een particulier evenement of een zakelijke bijeenkomst, een intiem familiefeest of een walking dinner, maar ook de catering bij een uitvaart; Ab’s Cookery verzorgt het tot in de details. Ik neem je, samen met gekwalificeerde medewerk(st)ers, alle zorg uit handen.

Naast heerlijke gerechten,  enkel bereidt met verse en op verzoek biologische en/of streek ingrediënten, verzorgen wij daarnaast ook graag een uitgebalanceerd dranken-arrangement. Dit arrangement wordt in overleg samengesteld en kan bestaan uit  mooie wijnen, sappen, bieren en/of frisdranken, tegen een vriendelijke prijs. Indien nodig brengen we een tap, glazen en alle andere benodigde materialen voor u mee.

De aankleding van de locatie, de service en de opstelling geven nét het extra smaakvolle accent. Ab’s Cookery verzorgt uw hele evenement. Vraag naar de mogelijkheden; ik denk graag met je mee. Ook voor vergaderen bij de chef ben je bij Ab’s Cookery aan het juiste adres. Bekijk daarvoor onze huiselijke vergaderlocatie met uitgebreide cateringopties.

06 24 782 435 | Ab’s Cookery – Het Veer 6 – 1633 HE Avenhorn | info@abscookery.nl | KVK : 62262971 | BTW: NL854734260B01
Copyright © 2023